top

ProGuard depotrum - pulterrum

Med vores depotrumssystem indretter du let dine loftrum eller kælderrum til moderne luftige og venlige depotrum. Vi er behjælpelige uanset om du skal nyetablere eller eller udskifte gamle pulterrum.

3 fleksible basis depotrums modulsystemer.

Vore 3 unikke depotrums systemer, hver især unikke kan, kan kombineres på kryds og tværs så det er muligt at ramme netop det sikkerhedsniveau der efterspørges - og til attraktive priser.

Uanset hvilket af vore depotrums systemer der vælges, så kan vi tilpasse installationen til alle tænkelige forhold: i højden, i bredden, i dybden, mod skråvægge, rundt om rør og andre faste installationer. Vi kan bygge op i over 3 meters højde med åben top, eller forsyne hele installationen med et tag af trådnet. Vi tilpasser os efter forholdene!

Vi kan tilbyde pulterrum med fronter og mellemvægge i trådnet, der giver et åbent og venligt miljø, med en god lys fordeling og ikke mindst en optimal ventilation i rummet.

Ønskes der maksimal diskretion, kan vi tilbyde lukkede pladefronter, eventuelt kombineret med trådnet i overbygning og mellemvægge - eller med pladevægge både i front og mellemvægge.

Dørene er typisk det foretrukne angrebspunkt ved indbrud. Derfor har vi løbende opgraderet og udviklet vore døre således at vi til stadighed har nogle af markedets bedste og sikreste døre. Vi holder hele tiden fokus på udviklingen og bruger de erhvervede erfaringer til at tilbyde vore kunder de bedst tænkelige muligheder for at sikre deres værdier. Ud over vores standard, som er kraftige beslag for hængelåse, der er sikret med en kraftig beskyttelses bøjle, så kan vi ligeledes levere døre med låsekasser til enten en skandinavisk oval cylinder eller et EURO dråbeværk. 

Byggemøde på adressen, opmåling, projektering, tegning og tilbudsgivning er naturligvis en del af den service du får hos ProGuard - og helt uden beregning.

Se datablad her:

Vi leverer og monterer gerne - i hele landet, med vore egne montører

ProGuard type G350

Anvendelsesområde: Type G350 anvendes i depotrumsområder der i forvejen har en god ydre sikring. Dette kan være i form af ståldøre, adgangskontrol, eller på svært tilgængelige lofter hvor uvedkommende ikke har adgang.
Læs mere her..

ProGuard type G450

Anvendelsesområde: Type G450 anvendes i depotrumsområder hvor der stilles høje krav til sikkerheden, og hvor de ydre forhold ikke nødvendigvis er optimalt sikret.


Læs mere her..

ProGuard type G550

Anvendelsesområde: TypeG550 anvendes i depotrumsområder hvor der stilles ekstreme krav til sikkerheden, og hvor kun det bedste er godt nok.


Læs mere her..

ProGuard er officiel Garantell samarbejdspartner


 

 

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V  +45 53 88 87 87