top
Print side E-mail side 

CompactStorage, boldskabe, golfskabe og depotskabe

CompactStorage er et kompakt depotsystem der er velegnet til opbevaring af sportsudstyr, golfbags og private ejendele - hvor pladsen er begrænset. CompactStores leveres som bold-/ udstyrsskabe, golfskabe og som depotskabe.

CompactStores fremstillet på mål til netop dine behov og pladsforhold. Hvad enten der er tale om sportsudstyr på skoler, ishockeyudstyr i skøjtehallen, golfbags i golfklubben, eller helt almindelig opbevaring af indbo og værdier - så er CompactStorage et rigtig godt valg.
CompactStorage er fremstillet af kraftige side moduler, enten med net eller som en lukket pladeløsning. Rummets forreste del fungerer som dør/ låge og er forsynet med kraftige hængsler og låsebeslag til hængelås.
Een af fordelene med CompactStorage er at det kan designes således at der er rum i flere etager og i lange rækker passende til behov og plads. Det er også muligt at bygge fritstående rum, enkeltsidet eller dobbeltsidet med rum på begge sider.
CompactStorage leveres usamlet, og bygges op på stedet. Det betyder særdeles særdeles lave fragtomkostninger. CompactStorage er varmgalvaniseret, hvilket giver en meget lang levetid.
Lad os give et bud på din CompactStrages løsning - det er helt uforpligtende.

Vi leverer og monterer gerne - i hele landet

Golfskabe

CompactStorage er særdeles velegnet til opbevaring af golfbags og -udstyr i klubhusets faciliteter. Vi skræddersyr en løsning der passer netop til jeres klubs behov og ønsker.

Boldskabe

CompactStorage anvendes ofte som boldskabe eller til andet udstyr på skoler, idrætshaller, skøjtehaller - hvor forskellige grupper har deres eget udstyr.

Depotrum

CompactStorage er det ideelle depotrum til små lejemål, klubværelser, kollegieværelser og andre steder hvor pladsbehovet ikke er så stort. 

ProGuard samarbejder BROVST BLIKVARER


 

 

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V   +45 53 88 87 87