top
Print side E-mail side 

Cykelstativer

Få styr på cyklerne... Vi leverer moderne og tidssvarende cykelstativ systemer, der giver god orden i cykelkælderen og foran bebyggelsen. Både racercykler, almindelige cykler og mountainbikes passer i vore cykelstativer

Side by Side cykelstativer:
Side by side systemet er primært designet til anvendelse på åbne pladser, hvor der er god plads, hvilket giver mulighed for at holde en god afstand, 50 cm - mellem cyklerne. Det gør det nemt og bekvemt at placere cyklen og cyklerne støder ikke mod hinanden.

High Low cykelstativer:
Vores High Low system er designet til cykelkældre, hvor det gælder om at udnytte pladsen optimalt. Da cyklerne står henholdsvis på underlaget og hver anden oppe i en bøjle, så er det muligt at reduceres afstanden mellem cyklerne til kun 40 cm. Det giver en rigtig god udnyttelse, samtidig med at betjeningen stadig er let og lige til.

Vi leverer og monterer gerne - i hele landet

Data:
Begge systemer leveres på følgende måde:

  • Som enkeltstativer 
  • Blokke af 3 stk cykelstativer
  • Blokke af 5 stk cykelstativer

Blokkene kan bygges sammen til lange rækker af stativer, efter behov. Vore cykelstativer er fremstillet i 12 mm rundstål svejst på et 32 mm stålrør – alt er varmgalvaniseret.
Vore cykelstativer kan henstå på underlag, fastmonteres på underlag, monteres på væg, pullert eller dobbeltsidet på "hårnåle"/ u-bøjler.

Pullert:
Pullert til afspæring af indkørsler, cykelstier, torve og privateområder.
Kan efter behov påmonteret kæder, refleksbånd.
Kan anvendes sammen med cykelstativer.
Den viste pullert er varmgalvaniseret og 98 cm lang, beregnet for nedstøbning.

Spørg på vore pullerter - vi fremstiller også på mål.

ProGuard samarbejder BROVST BLIKVARER


 

 

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V   +45 53 88 87 87