top
Print side E-mail side 

ProGuard G550 — depotrum

ProGuard G550 depotrum er de ubudne gæsters skræk. Kravene til dørene er øget betydeligt, og nettet er nu med en maske på kun 45 x 45 mm i ø 5 mm tråd. Du kan vælge både tråd- og pladevægge. Når kun det bedste er godt nok!

Har du samtidig med etablering af nye depotrum også et behov for en opgradering af dine adgangsdøre, så kan vi levere både sikkerhedsdøre, branddøre og net til den udvendige side af dine vinduer. Så gør du livet surt for de uindbudte gæster.

Om dit depotrumsområde er højt eller lavt, smalt eller bredt - har skråvægge, nedhængende rør eller andre udfordringer, så kan Proguard depotrum tilpasses til forholdene. Vi ved hvad vi taler om, vore montører er proffer på det felt.


 

 

Service

Vi måler op, tegner og beregner dit tilbud - uforpligtende og gratis

Levering

Vi leverer dine depotrum lige til kantstenen ved din ejendom

Montage

"Gør det selv" efter vore tegninger eller lad profferne gøre det


 

 
 

ProGuard G550 depotrum til ekstreme forhold

Med ProGuard G550 er der virkeligt tænkt sikkerhed. Både døre og netelementer er opgraderet og har nu netmasker på kun 45x45 mm og i en Ø5 mm tyk tråd . Den kraftige dør i firkantprofiler med midtersprosse sidder i en tilsvarende stærk ramme. Hængslerne er solide og påsvejste, og der er forstærkninger, der sikrer både mod indspark og udtræk. Døren er standard forberedt for hængelås beskyttet af en kraftig bøjle, eller der kan vælges dør med EURO cylinder. ProGuards depotrumsserier er modulbaserede helt ned i den mindste deltalje.
Konstruktionen er et resultat af årelang udvikling baseret på vore kunders og montørers erfaringer. Dette og den lange levetid har gjort vore systemer til ét af markedets foretrukne valg.


 

ProGuard G550 depotrum i tråd

Proguard G550 depotrum i tråd - dette system er så flexibelt, at det kan installeres stort set over alt. Trådmodulerne leveres i 2 standard højder, 1900 og 2200 mm, og oven på dette kan der bygges mod loft i spring af 100 mm. Elementerne er designet således, at de kan tilpasses i højden, til montage under rør eller mod skråvægge. Et stort udvalg i tilpasningsstykker gør det muligt at ramme "ønskemålet" - stort set hver gang.
Dørene er udført i kraftig firkant profilrør med hængsler og beslag designet til at holde i mange år. Dørene og beslag hertil er pulverlakeret i en flot grå farve i RAL 9006, Netelementerne er fremstillet i pregalvaniserede dele.


 

Proguard G550 depotrum med pladefronter

Har du et ønske om fuld diskretion, så kan ProGuard G550 leveres med pladefronter, således indkig forhindres. Pladefronter kan leveres i 1900 og 2200 mm højde. Ønskes en højere byggehøjde, suppleres med tråd overbygning.
Dørene er naturligvis også udført med plader, og har samme sikkerhedselementer som den tilsvarende tråddør.
Af hensyn til lysindfald og ventilation bygges mellemvægge som standard i G450 som trådvægge, men der kan tilvælges mellemvægge i plade også.

Garantell AB er ProGuards officielle samarbejdspartner


 

ProGuard G350

Til lavrisiko ejendomme og forhold med sikrede adgangsforhold

Læs mere

ProGuard G450

Til helt normale forhold, hvor der ikke er gjort noget specielt ved adgangforholdene

Læs mere

ProGuard G550

Til belastede miljøer, hvor kun det bedste er godt nok

Læs mere


 

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V   +45 53 88 87 87