top

Maskinafskærmning

Med de stigende krav der er til sikkerhed på vore arbejdspladser og den høje grad af automatisering, stilles der høje krav til afskærmning af maskiner og industrielt udstyr. Vi kan med vores modulopbyggede maskinafskærmningssystem tilgodese stort set enhver situation og skabe trygge rammer omkring produktionen.

Vores system er bygget op omkring solide stolper, der boltes i underlaget, hvorimellem der kan monteres netmoduler, pladevægge eller elementer fremstillet af polycarbonat. Et stort dørsystem med både traditionelle døre på hængsler og skydedøre, sikrer gode adgangforhold, der hvor behovet er tilstede. Switch og lås sikrer adgangen.

Vore systemer leveres standard i 1400 og 2200 mm højde og bygges op omkring stærke stolper i 50 x 50 mm firkantrør. Vægmoduler findes i spring af 100 mm i bredden op til 1500 mm. Vore døre leveres som enkelt eller dobbeltdøre helt op til 3100 mm i åbning og som skydedøre fra 900 op til 3600 mm i åbning.


 

 

Flexibilitet

Maskinafskærmning, leveret af ProGuard, er så fleksibelt, at det stort set kan løse afskærmningsopgaver alene ved hjælp af standardkomponenter

Sikkerhed

Sikkerheden er helt i top og lever naturligvis op til det nyeste maskindirektiv. Vi er hele tiden bevidste om kravene  til os - og vi udvikler stadig

God økonomi

En moderne fremstillingsproces og et gennemtænkt koncept er grundlaget for, at vi kan levere høj kvalitet og gennemtænkte afskærmninger til fornuftige omkostninger


 

 

Maskinafskærmninger, som både arbejdstilsynet og medarbejderne stoler på

Med en lang række låseanordninger, elektriske switche, panikbomme og nødstop er det muligt at forhindre personer i at gå ind i farlige zoner og komme til skade. Maskinudstyret kan sikres således, at åbnes én eller flere adgangsveje til produktionsområdet - så stopper anlægget omgående, så ingen kommer til skade.
Er der tale om store anlæg, er det muligt at sikre, at dette ikke startes utilsigtet ved hjælp af et låsesystem, der gør at anlægget ikke kan starte, før alle reparatører har låst sig ud af systemet. 

Smarte detaljer og gennemtænkte løsninger gør det let at arbejde med

Maskinafskærmningssystemet er fuldt modulariseret, hvilket gør det legende let at projektere en afskærmning og efterfølgende montere denne. Skulle der imidlertid være "smuttet" et mål, så gør et vertikalt og horisontalt "skæresæt" det nemt at tilpasse systemet til de aktuelle forhold. Døre kommer formonteret, således der er et minimum af forberedende arbejde, før disse monteres.
Ved anvendelse af pladevægge afskærmes svejseområder eller andre områder med generende eller farlig lysudstråling. Er det nødvendigt at føre afskærmningen helt tæt på et farligt område, kan pladevægge eller polycarbonat vægge sikre, at end ikke fingre utilsigtet kan komme i nærheden af faren.

Sikkerhed er en alvorlig sag - derfor udvikles systemet hele tiden

Solide stolper

Plade eller polycarbonat

Trådvægge

Indbygget sikkerhed


 

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V   +45 53 88 87 87