top
Print side E-mail side 

ProGuard G350 — depotrum

Adgangsforholdene spiller en stor rolle ved valg af depotrums type og dermed også sikkerhedsniveau. Har du styr på adgangsforholdene - sikre adgangsdøre, net for vinduerne etc.- så er Proguard G350 depotrum et sikkert  og godt valg.

Har du samtidig med etablering af nye depotrum også et behov for en opgradering af dine adgangsdøre, så kan vi levere både sikkerhedsdøre, branddøre og net til den udvendige side af dine vinduer. Gør livet surt for de uindbudte gæster.

Om dit depotrumsområde er højt eller lavt, smalt eller bredt - har skråvægge, nedhængende rør eller andre udfordringer, så kan Proguard depotrum tilpasses forholdene. Vi ved hvad vi taler om, vore montører er proffer på det felt.


 

 

Service

Vi måler op, tegner og beregner dit tilbud - uforpligtende og gratis

Levering

Vi leverer dine depotrum lige til kantstenen ved din ejendom

Montage

"Gør det selv" efter vore tegninger eller lad profferne gøre det


 

 
 

ProGuard G350 depotrum giver rigtig megen sikkerhed for pengene

Om du vælger G350 eller G450 ligger valget i detaljen. Dørene i G350 systemet er uden ramme og monteret direkte på netmodulerne. Der er stadig bagkantsikring, sikring mod indspark og en kraftig bøjle over hængelåsen. Alle netmoduler og tilbehør er fra G450 systemet - så derfor er der rigtig megen sikkerhed for pengene.
ProGuards depotrumsserier er modulbaserede helt ned i den mindste deltalje. Konstruktionen er et resultat af årelang udvikling baseret på vore kunders og montørers erfaringer.
Dette og den lange levetid har gjort vore systemer til ét af markedets foretrukne valg.

ProGuard G350 depotrum i tråd

Proguard G350 depotrum i tråd - dette system er så flexibelt, at det kan installeres stort set over alt. Trådmodulerne leveres i 2 standard højder, 1900 og 2200 mm, og ovenpå dette kan der bygges mod loft i spring af 100 mm. Elementerne er designet således at de kan tilpasses i højden, til montage under rør eller mod skråvægge. Et stort udvalg i tilpasningsstykker gør det muligt at ramme "ønskemålet" - stort set hver gang.
Dørene er udført i kraftig firkant profilrør, med hængsler og beslag designet til at holde i mange år. Dørene og beslag hertil er pulverlakeret i en flot grå farve i RAL 9006. Netelementerne er fremstillet i pregalvaniserede dele.

Garantell AB er ProGuards officielle samarbejdspartner


 

ProGuard G350

Til lavrisiko ejendomme og forhold med sikrede adgangsforhold

Læs mere

ProGuard G450

Til helt normale forhold, hvor der ikke er gjort noget specielt ved adgangforholdene

Læs mere

ProGuard G550

Til belastede miljøer, hvor kun det bedste er godt nok

Læs mere


 

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V   +45 53 88 87 87